II miejsce w konkursie

_IMG_""

b_150_100_16777215_00_images_2020_PotrawyZajac_01.jpgŚwiętokrzyska Izba Rolnicza zorganizowała po raz trzeci konkurs dotyczący przetwórstwa żywności przez rolników w ramach działalności rolniczej. Tegoroczny konkurs był pod  nazwą „Kuchnia świętokrzyska czaruje – rolniczy handel detaliczny – przetwory i potrawy z roślin strączkowych”. Celem konkursu było i jest nadal zachęcenie rolników do przetwórstwa wyprodukowanej przez siebie żywności, a tym samym sprzedaż przetworzonych produktów.

 

W tegorocznej edycji konkursu brało udział 30 uczestników. Nie zabrakło tam również gospodarstwa Agnieszki i Edwarda Zająców, którzy zajęli II miejsce w konkursie.

Serdeczne gratulacje

PotrawyZajac PotrawyZajac PotrawyZajac PotrawyZajac
PotrawyZajac PotrawyZajac PotrawyZajac PotrawyZajac
PotrawyZajac